Autokuća objavila oglas koji je iznenadio sve: 'Ko kupi Bugatti na poklon dobija ovo'

0
Radiosarajevo.ba

Neobičan oglas jedne autokuće s Floride podigao je mnogo prašine posljednjih dana. Kuća Naples Motorsports, specijalizirana za prodaju novih i polovnih egzotičnih i luksuznih vozila objavila je neuobičajenu prodajnu ponudu, iz kategorije "kupiš 1, dobiješ 2".

Ne bi to bilo ništa neobično, da nije riječ o zaista luksuznim automobilima, kakve većina ljudi ni u snu ne može priuštiti.

Dosjetljivi trgovci smislili su, dakle, ovakvu akciju: ko kupi Buggatija Chirona iz 2021. godine, uz njega će potpuno besplatno dobiti i Rolls Royce Wraith iz 2018. godine. Chiron u pitanju dolazi u kombinaciji boja trula višnja / bijela, prešao je samo oko 3.000 kilometara, a kao i svaki Bugatti izrađen je prema želji mušterije u istim bojama unutrašnjosti, sa sportskim prošivenim sjedištima, volanom od ugljučnih vlakana, i brojnim detaljima u istoj crvenoj nijansi (koju zvanično nazivaju bojom nara).

Vijeće ministara BiH održalo sjednicu: Ovo su najvažnije usvojene odluke

Rolls Royce Wraith dolazi u sličnoj kombinaciji boja (srebrna i "boemsko" crvena), motor je 6,6-litreni V12, a od opreme, reklo bi se "nema šta nema" – od zvjezdanog rasvjetljenog krova kabine, preko sistema pomoći vozaču, do ventilacijskih sjedišta, modernog infotainmenta i slično.

Ponuda prodavača je jednostavna: donesite im 3,85 milion dolara za Bugattija (6,94 miliona KM), i Rolls Royce dobivate gratis. Želite li kupiti samo njega, on će vas koštati 240.000 dolara (više od 432 hiljade KM), javlja autonet.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak