Audi će napokon promijeniti detalj koji su mušterije prezirale: 'Oni su nam otvorili oči'

1
Radiosarajevo.ba
Audi će napokon promijeniti detalj koji su mušterije prezirale: 'Oni su nam otvorili oči'

Mnogi automobili iz fabrike danas izlaze sa serijski ugrađenim lažnim ispušnim cijevima. Iako ih u fabrici fino zakamufliraju, oštrije oko primjetit će lažnjak.

Tokom posljednjih desetak godina, Audi je razvio lošu naviku stavljanja lažnih ispušnih cijevi na neke od svojih modela. Srećom, lažne cijevi su stvar prošlosti jer je Audi obećao da će se riješiti kontroverzne navike.

U razgovoru za britanski Auto Express, glasnogovornik Audija je obećao da će budući automobili na novoj Premium Platform Combustion (PPC) arhitekturi koristiti "vruće, funkcionalne ispušne cijevi".

Najbolji domaći džem koji pomaže kod anemije i popravlja probavu

Dobre vijesti uslijedile su nakon "povratnih informacija kupaca", što je pristojan način da se kaže da su ljudi u najmanju ruku bili nezadovoljni, da ne kažemo da su ih mrzili.

Trend "pravih cijevi" započinje novopredstavljeni Audi A5, a vjerovatno će uključivati ​​nadolazeće modele Q5, A7 i Q7, plus sve buduće nasljednike A8, piše Jutarnji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak