Mirni marš za poginulog profesora Zlatana Handžića

Radiosarajevo.ba
Mirni marš za poginulog profesora Zlatana Handžića

Učenici Osnovne škole "Musa Ćazim Ćatić" iz Sarajeva, organizirat će sutra mirni marš u Sarajevu, čime će iskazati svoju počast poginulom profesoru engleskog jezika Zlatanu Handžiću, prenosi Fena. 

Marš će  biti održan od 12.00 do 13.00 sati, a kreće ispred OŠ "Musa Ćazim Čatić", proći će pored Predsjedništva BiH, parlamenta BiH, Skenderije, a zatim će se učenici uputiti na groblje "Sveti Josip", na posljednji ispraćaj voljenog profesora. 

Profesor Zlatan Handžić (28) poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 26. maja oko 22.30 sati na Skenderiji u Sarajevu. Handžić se nalazio u automobilu "peugeot 206", u koji je pri velikoj brzini udario "audi A6". Automobil "audi" se kretao iz pravca Grbavice i udario u "peugeot", koji je stajao na semaforu i čekao zeleno svjetlo. 

 Podsjećamo, Zlatan Handžić (28), profesor engleskog jezika zaposlen u Osnovnoj školi "Musa Ćazim Ćatić" je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se u subotu oko 22.30 sati dogodila na Skenderiji u Sarajevu . Teške tjelesne povrede zadobila je njegova prijateljica iz Španije Sonija M. G. (35), koja je smještena na Intenzivnoj njezi Kliničkog centra u Sarajevu.
 
Njih dvoje nalazili su se u automobilu "Peugeot 206", u koji je pri velikoj brzini udario "Audi A6", za čijim se upravljačem nalazio Mirsad Subašić (18) iz Sarajeva, piše dnevniavaz.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije