Zločin koji je šokirao svijet: Objavljene fotografije ubica Milana Lončara

0
Radiosarajevo.ba
Zločin koji je šokirao svijet: Objavljene fotografije ubica Milana Lončara
Print Screen / Lončareve ubice

Policija u Philadelphiji objavila je snimke osumnjičenih za ubistvo Milana Lončara, 25-godišnjeg momka porijeklom iz Srbije koji je jučer ubijen nedaleko od svoje kuće dok je šetao psa. 

Uz slike i snimke osumnjičenih za ubistvo obećana je i nagrada od 20.000 dolara onome ko ima bilo kakve informacije o počiniocima ovog svirepog zločina. 

Na slikama i snimcima se vidi da su dvojica osumnjičenih nosili farmerke i patike kao i crne zimske jakne sa kapuljačama, a preko lica su imali zaštitne maske te je njihov identitet teško raspozanti.

Mladić je šetao svog psa kada su mu prišla dva muškarca i pokušala da ga opljačkaju, saopćila je juče policija. 

"Snimak razbojništva zabilježen je i na video nadzoru. Na snimcima smo vidjeli kako pljačkaši pretresaju Lončarove džepove. Ubrzo nakon toga je jedan od muškaraca otvorio vatru i pogodio žrtvu u grudi. Za sada je poznato da nije bilo tuče", rekli su iz policije.

Policija je pronašla nesretnog mladića u lokvi krvi u polusvjesnom stanju. Iako ranjen, i dalje je stezao povodac na kojem je bio njegov pas, rekli su istražitelji. 

Lončar je hitno prevezen u Univerzitetsku bolnicu Templ, gdje je uprkos svim naporima ljekara proglašen mrtvim u 19.30 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije