Vezali je lisicama: Dva policajca optužena za silovanje 18-godišnjakinje

Radiosarajevo.ba
Vezali je lisicama: Dva policajca optužena za silovanje 18-godišnjakinje
Dva njujorška policajca, Eddie Martins i Richard Hall, optuženi su za silovanje 18-godišnje djevojke koju su prethodno vezali lisicama u svojem policijskom kombiju u Brooklynu, piše New York Post.

Ovoj dvojici policajaca, koji su radili u odjelu za narkotike u južnom Brooklynu, prijeti kazna od minimalno tri, a maksimalno 25 godina u zatvoru ako ih sud proglasi krivima.

Prošle sedmice pred porotu je izašla i mlada djevojka koja ih je optužila za seksualni napad koji se prema njenoj priči dogodio 15. septembra, nakon što je u okrugu Bath Beach uhapšena zbog posjedovanja marihuane i lijekova protiv anksioznosti.

Kako kaže, policajci su je nakon hapšenja odveli na parkiralište Chipotle na Coney Islandu gdje su je prvo obojica prisilila na oralni seks, a nakon toga ju je službenik Martins silovao.

S druge strane, policajci su u razgovoru sa svojim kolegama inzistirali da je seksualni odnos bio konsenzualan, rekli su izvori iz policije na koje se poziva New York Post. U međuvremenu su Martins i Hall suspendirani bez prava na plaću, rekao je glasnogovornik policije.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije