Užasan, jeziv zločin: Djevojku silovalo i ubilo bolničko osoblje

Radiosarajevo.ba
Užasan, jeziv zločin: Djevojku silovalo i ubilo bolničko osoblje
Foto: Geo.tv / Asmat Junejo

Jeziva vijest dolazi iz Pakistana - 26-godišnju djevojku Asmat Junejo silovali su i ubili radnici bolnice u koju je došla zbog zubobolje. Navodno je u napadu učestvovao i jedan doktor...

Njeno tijelo je pronašla majka u vladinoj bolnici Sindh u Korangiju 18. aprila, nakon što su joj rekli da dođe jer se stanje kćerke pogoršalo (iako je otišla samo zbog zubobolje, op.pr.). 

Kada je majka došla u bolnicu, kazali su joj kako je Asmat premještena u drugu instituciju, no ta informacija nije bila tačna, pa se majka vratila u Sindh.

Majka je zatim odlučila da proba sama pronaći kćerku. Nažalost, našla je njeno tijelo na krevetu u jednoj od skrivenih soba.

Obitelji je prvo rečeno da je preminula zbog reakcije na antibiotike, no obdukcija je otkrila da je prvo drogirana, a onda seksualno napadnuta pa ubijena.

Obitelj ubijene djevojke šokirana je i zatražili su hitnu istragu.

Policija je uhapšena trojicu osumnjičenih i objavljena su samo njihova imena - Shahzaib, Aamir i Wali. Četvrta osoba, ljekar dr. Ayaz u bijegu je i još nije priveden.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije