Ukrajinska djevojčica u skloništu otpjevala poznatu pjesmu za djecu, sve oduševila

0
Radiosarajevo.ba
Ukrajinska djevojčica u skloništu otpjevala poznatu pjesmu za djecu, sve oduševila
Foto: TW Ankita Jain / Djevojčica u skloništu pjeva "Let it go"

Zbog rata u Ukrajini, veliki broj Ukrajinaca nalazi se u različitim skloništima, podrumima ili drugim prostorima s čak nekolicinom ljudi, a sve kako bi spasili živu glavu.

Dakako, veliki broj čine i djeca koja su se praktički preko noći morala naviknuti na potpuno drugačiji način života. Ipak, Ukrajinci, a i njihova djeca, u skloništima nerijetko pronađu način kako se dotaknuti svog života od prije nekoliko dana, prenosi Direktno.hr.

Tako na društvenim mrežama svjedočimo proslavama rođendana iz skloništa, a sada se dijeli snimka djevojčice koja svoje sugrađane uveseljava izvođenjem pjesme iz crtića "Snježno kraljevstvo".

Iz korita rijeke Doljanke izvučeno tijelo muškarca

Iz korita rijeke Doljanke izvučeno tijelo muškarca

Djevojčica je prvo predstavljena desecima ljudi, a onda nastaje muk dok pjeva ukrajinsku verziju pjesme "Let it go". Nakon što je završila, skloništem se prolomio pljesak, a malena se sramežljivo povukla među svoje sugrađane.

Korisnici Twittera pozdravili su potez djevojčice kojoj je navodno ime Amelia, a živi u Kijevu. Kaže da jednog dana, kada odrasle, želi biti pjevačica koja će nastupati na velikim pozornicama. Glas u pozadini videa govori joj: "A zašto ne sada?"

Inače, snimka je pogledana više od 3,3 miliona puta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije