Ukrajinska djevojčica u skloništu otpjevala poznatu pjesmu za djecu, sve oduševila

0
Radiosarajevo.ba
Ukrajinska djevojčica u skloništu otpjevala poznatu pjesmu za djecu, sve oduševila
Foto: TW Ankita Jain / Djevojčica u skloništu pjeva "Let it go"

Zbog rata u Ukrajini, veliki broj Ukrajinaca nalazi se u različitim skloništima, podrumima ili drugim prostorima s čak nekolicinom ljudi, a sve kako bi spasili živu glavu.

Dakako, veliki broj čine i djeca koja su se praktički preko noći morala naviknuti na potpuno drugačiji način života. Ipak, Ukrajinci, a i njihova djeca, u skloništima nerijetko pronađu način kako se dotaknuti svog života od prije nekoliko dana, prenosi Direktno.hr.

Tako na društvenim mrežama svjedočimo proslavama rođendana iz skloništa, a sada se dijeli snimka djevojčice koja svoje sugrađane uveseljava izvođenjem pjesme iz crtića "Snježno kraljevstvo".

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

Djevojčica je prvo predstavljena desecima ljudi, a onda nastaje muk dok pjeva ukrajinsku verziju pjesme "Let it go". Nakon što je završila, skloništem se prolomio pljesak, a malena se sramežljivo povukla među svoje sugrađane.

Korisnici Twittera pozdravili su potez djevojčice kojoj je navodno ime Amelia, a živi u Kijevu. Kaže da jednog dana, kada odrasle, želi biti pjevačica koja će nastupati na velikim pozornicama. Glas u pozadini videa govori joj: "A zašto ne sada?"

Inače, snimka je pogledana više od 3,3 miliona puta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije