Uhapšeni tinejdžeri pod sumnjom da su ubili pedofila

Radiosarajevo.ba
Uhapšeni tinejdžeri pod sumnjom da su ubili pedofila
Troje tinejdžera uhapšeno je u Rusiji nakon što je na internetu osvanuo snimak na kojem se vidi kako šutiraju i biju krvavog muškraca koji leži na zemlji.

Ruska policija potvrdila je incident, a kao motiv navodi se to što je muškarac (47) sa snimka pokušao da navede na seks njihovu drugaricu (13). Djevojčica koju je pedofil pokušao preko društvenih mreža da ubijedi da spava sa njim snimila je tuču i objavila na internetu.

 

Nakon lascivnog dopisivanja, djevojčica je ispričala prijateljima šta se dogodilo. Zakazala je sastanak sa njim, ali nije došla sama kako je bilo dogovoreno, već je sa sobom povela drugove koji su muškarca sa snimka pretukli. Na snimku prebijanja jasno se čuju smijeh i najvijanje okupljenih dok pedofil leži kravav na zemlji i moli za milost. Na snimku se vidi i trenutak kada je grupa otišla.

 

Vjeruje se da je čovjek preživio ovaj napad, ali da se sutradan, 26. jula, grupa tinejdžera od 16 i 17 godina naoružana pištoljem i nožem vratila da ga ubije. Pedofil je ubijen ubodima nožem, potvrdila je policija, piše Blic. Nakon njegove smrti otkriveno je da je pedofil na svom sajtu objavljivao pornografske snimke i da su na nekima od njih bile i maloljetne djevojke. Spisak njegovih prijatelja na društvenim mrežama takođe je pokazao da je među njima bilo i tinejdžerki.

 

Taj muškarac čije ime nije objavljeno, pozivao je djevojčice i mlade djevojke u svoj dom i nudio im alkohol i poklone. I komšije su potvrdile da su ga često posjećivale sasvim mlade djevojke. Istraga je pokazala da je u prošlosti osuđivan za provale.

 

Troje tinejdžera uhapšeno je zbog nanošenja teških povreda sa smrtnim ishodom.

 

Upozoravamo čitatelje na uznemirujući sadržaj videa:

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije