Tukao je i silovao svaki dan: Nakon 7 godina Nataša pobjegla iz ropstva

Radiosarajevo.ba
Tukao je i silovao svaki dan: Nakon 7 godina Nataša pobjegla iz ropstva
Pixabay / Ilustracija

Nataša Serebrij (25) pobjegla je od muškarca za kojeg tvrdi da ju je sedam godina držao zatočenu kao seks-robinju u Turskoj i Rusiji. Njegovo ime je Viačeslav R., a Nataša, inače bivša ukrajinska manekenka, kaže da joj je nanio strašne ozljede:

"Tukao me i silovao gotovo svaki dan. Izgladnjivao me, spala sam na 38 kilograma. U zatočeništvu sam rodila dvoje djece", ispričala je ona.

Djevojka ima slomljena rebra, nekoliko prstiju, teško oštećene organe, ozljede glave i rektuma. Pati i od anemije zbog gubitka krvi koji ju je umalo ubio.

Kaže da ju je 30-godišnji nasilnik, kojeg je upoznala nakon što joj je obećao manekensku karijeru počeo tući mjesec dana nakon što su se upoznali. Nataši je tada bilo tek 18 godina. Vjeruje se i da je s vremenom razvila Stockholmski sindrom tj. povezanost prema čovjeku koji ju je oteo.

Zlostavljana manekenka sada se skriva u skloništu za žrtve nasilja u Rusiji, ali i dalje strahuje da će ju Viačeslav pronaći, prenosi Daily mail.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije