Tragedija u Americi: Preminuo sin, a za njim i otac. Porijeklom bili iz BiH

5
Radiosarajevo.ba
Tragedija u Americi: Preminuo sin, a za njim i otac. Porijeklom bili iz BiH
Foto: FB / Nenad i Petar Konjević

Velika tragedija snašla je porodicu Konjević iz Crown Pointa, u američkoj državi Indiana. U samo dva dana, 17 i 18. marta, preminuli su prvo Nenad Konjević, star 39 godina, a dan poslije i njegov otac Petar Miloš Konjević. Uzrok obje smrti, prema prvim informacijama, je srčani udar.

Otac Petar je teško podnio smrt jedinog sina. Veče poslije Nenadove smrti, njemu je pozlilo i njegovo srce nije izdržalo, a ljekarima je ostalo samo da konstatuju smrt, javljaju iz lokalne crkve

Iza Nenada je ostao njegov sin Stefan, a u velikoj žalosti su brižna majka i supruga Nada Konjević, sestra i kćerka Marija i brojna porodica, kumovi, prijatelji, članovi porodice i kumovi.

Oglasio se ministar Lakić: 'Dajemo sve od sebe da dođemo do rudara'

Oglasio se ministar Lakić: 'Dajemo sve od sebe da dođemo do rudara'

Prema riječima prijatelja koji su ih poznavali, Nenad i Petar su bili dobri, vrijedni i pošteni ljudi, voljeni i cijenjeni u sjevernoistočnoj Indijani. Konjevići su inače porijeklom iz Krajine.

"Tuga kao nebo velika… Svi znamo koliko je ljubavi i posvećenosti Petar dao djeci i unucima i koliko je srce bio za porodicu, prijatelje, crkvu. Nenad je bio mlad, pun života za svog jedinca sina. Tužna su ostala srca majke i supruge Nade Konjević, kao i sestre, kćerke Marije…kao i svih nas koji smo zatečeni bolom, šokom, tragedijom", napisala je porodična prijateljica Gordana Vasilić na Facebooku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije