Suluda veza: Dao kćerku na usvajanje, pa s njom dobio dijete

Radiosarajevo.ba
Suluda veza: Dao kćerku na usvajanje, pa s njom dobio dijete
Muškarac iz Sjeverne Karoline uhapšen je pod optužbom za incest nakon što je ostavio svoju suprugu i dobio dijete sa svojom kćerkom koju je prije mnogo godina dao na posvajanje, piše Independent.

Steven Walter Pladl (42) i njegova biološka kćerka Katie Rose Pladl (20) uhapšeni su prošle sedmcie u svom domu u Knightingdaleu nakon što je Stevenova bivša žena dojavila policiji da je njezin bivši muž napravio dijete svojoj kćerci.

Naime, Katie je nedugo nakon rođenja usvojila porodica iz druge države. Kad je napunila 18, pomoću društvenih mreža pokušala je pronaći svoje biološke roditelje.

U augustu 2016. Katio je s roditeljima preselila u Virginiju, a tri mjeseca kasnije Steven se rastao od svoje žene.  Ona je policiji rekla da je Steven spavao na podu u sobi svoje kćerke te da je, pročitavši dnevnik djevojčice, doznala da je Katie trudna s djetetom kojem je Steven otac.

Katie_Steven_instagram.jpg - undefined

Instagram

Policija je također objavila i da je Steven rekao svojoj mlađoj djeci da Katie oslovljavaju s pomajka, iako im je zapravo sestra.

Nakon što je doznala za trudnoću, pitala je Stevena je li to istina na što joj je on odgovorio da jest i da planira oženiti Katie. U julu je Katie na svom Instagramu objavila da se udala za Stevena, iako to zakonski nije moguće.

Prilikom hapšenja, sa Stevenom i Katie je bio dječačić star nekoliko mjeseci. Otac i kčerka odvedeni su u zatvor pod optužbom za incest, preljub i delinkvenciju.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije