Stravično: Tinejdžer odrubio glavu mladiću s kojim ga je djevojka prevarila

Radiosarajevo.ba
Stravično: Tinejdžer odrubio glavu mladiću s kojim ga je djevojka prevarila
Ljubomorni ruski tinejdžer odrubio je glavu mladiću s kojim ga je njegova djevojka prevarila.

Incident je počeo tako da je ubojica Nikita Raskazov (16) optužio žrtvu, Artjoma Šustova (19), da je silovao njegovu djevojku na nekoj zabavi.

Njih su se dvojica našli u parku grada Komsomolska na Amuru te se žestoko posvađali oko različitih pogleda na događaj u kojem je Šustov spavao s Raskazovljevom djevojkom, 17-godišnjom Olenom Macnevom, piše Daily Mail.

Šustov je inzistirao da je Olena bila ta koja je prišla k njemu i dosađivala mu, a kako je bio pijan nije joj mogao odoljeti, pišu ruski mediji koji se pozivaju na izjave policije i svjedoka. No, Nikita nije prihvatio njegovu priču te je započeo tučnjavu tijekom koje je iz ruksaka izvukao kuhinjski nož i njime dvaput ubo svojeg rivala u prsa.

No, nesretni je mladić još uvijek bio živ u tom trenutku pa mu je ubojica počeo rezati glavu nožem. Kad je završio posao, zgrabio je odsječenu glavu za kosu, stavio je u vreću za smeće i spakirao u ruksak, kažu ruske DVnovosti. Siberian Times je pak napisao da je obezglavljeno tijelo žrtve odvukao u drugi dio parka u kojem je na Šustova posložio njegove studentske skripte. 

 Svoj je jezivi čin završio sljedeći dan kada je otišao do svoje djevojke, priznao da je ubio Šustova te joj "poklonio" njegovu odrubljenu glavu. Prema policijskom izvještaju to je učinio kako bi djevojci "dokazao svoju ljubav", što je kasnije priznao policiji.

Naravno, unezvjerena Olena bila je u potpunom šoku, a njezine izjave policija nije prenosila, iako je bila ispitana.

Inače, Olena je mjesec dana ranije na društvenim mrežama objavila svoju fotografiju sa Šustovim, a svojem je dečku ubojici priznala da je spavala s njime.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije