! / Stravičan napad u Australiji: Stipe Lozina šutao trudnu ženu na podu

21. 11. 2019. u 21:25:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Čovjeku koji je navodno prvo uputio komentare o Muslimani, pa onda napao trudnu njemu nepoznatu ženu, tako što je četrnaest puta udario u glavu, pa je nastavio šutirati na podu, odbijena je kaucija.

Naime, Rana Elasmar, 31-godišnja žena u visokom stadiju trudnoće, sjedila je u kafiću u Sidneyu u Australiji sa svojim prijateljima,  kada je Stipe Lozina 43-godišnjak napao. 

Prvo je udarao u glavu, nakon čega je Rana pala, a on je nastavio šutirati, pa joj je stao na glavu. Na svu sreću tragedija je spriječena zahvaljujući njenima prijateljima i drugim ljudima koji su bili u kafiću, koji su uspjela da spriječe napadača i zadrže ga dok nije došla policija.

 Lozina je odveden u policijsku stanicu gdje je optužen za napad, a pred sudom mu je odbijena kaucija.  Sudija je odbio kauciji, kako pišu australski mediji, zbog njegove kriminalne historije i prirode ovog slučaja.

Elasmer je na svu sreću zadobila samo lakše tjelesne povrede, a nakon promatranja puštena je iz bolnice. 

Pogledajte snimak stravičnog napada.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA