Što mu je ovo trebalo: Šest mjeseci zatvora jer je uhvatio stjuardesu za stražnjicu

1
Radiosarajevo.ba
Što mu je ovo trebalo: Šest mjeseci zatvora jer je uhvatio stjuardesu za stražnjicu
Foto: Agencije / Ilustracija

Kanađanin je osuđen na šest mjeseci zatvora jer je na letu od Meksika prema Miamiju uhvatio stjuardesu za stražnjicu, javlja NBC News. Pedesetogodišnjak je osuđen u ponedjeljak na saveznom sudu u Miamiju. Krivnju za incident koji se dogodio 8. avgusta priznao je još u oktobru.

Incident se dogodio u trenutku kad je stjuardesa na letu iz meksičkog grada Cancuna prema Miamiju dijelila paketiće grickalica. Kanađaninu je paketić ostavila u krilu jer je mislila da spava, a kad se okrenula, muškarac ju je uhvatio za bedra i stražnjicu, navodi se u sudskim dokumentima.

Nakon incidenta stjuardesi je prišlo nekoliko putnika i izrazilo šokiranost događajem, dodavši da su spremni policiji ispričati ono što su vidjeli, navodi NBC News pozivajući se na sudske dokumente.

Crkva u BiH bori se s iseljavanjem: Katolička zajednica upola manja

Crkva u BiH bori se s iseljavanjem: Katolička zajednica upola manja

Stjuardesa je odmah uzviknula i rekla muškarcu da prestane, na što je on uzvratio neartikuliranim mumljanjem. Prema odluci suda, muškarac, koji je bio na slobodi tokom suđenja jer je platio jamčevinu, mora se javiti u zatvor do 28. marta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije