Stiže prinova: Kraljica Elizabeta II dobiva još jednog nasljednika

Radiosarajevo.ba
Stiže prinova: Kraljica Elizabeta II dobiva još jednog nasljednika
EPA / Arhiv
Unuka kraljice Elizabete II, Zara, i njezin suprug Mike Tindall očekuju svoje drugo dijete, a vijest je izazvala zadovoljstvo kako kod kraljice, tako i kod drugih članova kraljevske porodice.

Njihovo drugo dijete, za koje se pretpostavlja da stiže na ljeto, bit će sedmo kraljičino praunuče, a Zarinoj majci princezi Anni četvrto unuče.

Rođenje Zarinog drugog djeteta treći je važan kraljevski događaj u 2018. godini, nakon vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle u maju i rođenja trećeg djeteta princa Williama i Kate u aprilu.

Zara se trenutno sa suprugom Mikeom Tindallom i njihovom trogodišnjom kćerkicom Mijom Grace odmara u Australiji, a radosnu vijest objavila je njihova glasnogovornica, kazavši kako "može potvrditi da je Zara trudna".

Arhiv - undefined

Ubrzo je uslijedio i odgovor s Buckinghamske palače, čiji je glasnogovornik kazao kako su "Kraljica i članovi kraljevske porodice vrlo zadovoljni što čuju ovu vijest".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije