Šok u blizini akademije Manchester Uniteda: Pronađeni ljudski ostaci

0
Radiosarajevo.ba
Šok u blizini akademije Manchester Uniteda: Pronađeni ljudski ostaci
Foto: Daily Mail / Akademija Manchester Uniteda

Područje oko akademije za trening Manchester Uniteda je zatvoreno nakon što su ljudski ostaci pronađeni "samo nekoliko metara" od baze.

Ljudski ostaci pronađeni su na području koje je blizu objekta The Cliff, gdje je nekada trenirao Man United, a gdje je sada smještena akademija kluba.

Prema Telegraphu, pokrenuta je istraga o ubistvu nakon šokantnog otkrića ljudskih ostataka koji su bili umotani u plastiku.

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Patolog je pozvan na mjesto događaja i potvrdio da su ostaci ljudski. Još nijedna osoba nije uhapšena.

Lewis Hughes iz Odjela za ozbiljne zločine GMP-a rekao je: "Želim osigurati lokalnu zajednicu da iako je ovo uznemirujuće otkriće, imamo veliku vidljivu prisutnost na tom području kako bismo završili istrage, pružili ohrabrenje i saslušali bilo kakve zabrinutosti. Podstičem sve koji mogu imati relevantne informacije da se obrate ovim službenicima.

Veliko mjesto za uviđaj je sada postavljeno i vjerovatno će ostati neko vrijeme, dok radimo na razotkrivanju šta se tačno dogodilo ovdje. Područje je zatvoreno za javnost.

Žrtva još nije identifikovana, ali znamo da iza ovog otkrića postoji porodica koja je izgubila voljenu osobu, i želimo osigurati da budu podržani što je prije moguće." 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije