Snimak obilazi svijet: Pogledajte kako je majka spriječila otmicu kćerke

Radiosarajevo.ba
Snimak obilazi svijet: Pogledajte kako je majka spriječila otmicu kćerke
PrtScr / Majka hrabrost!

Da majčinska hrabrost i požrtvovanost ne poznaju granice, najbolje pokazuje snimak iz New Delhija koji ovih dana obilazi planetu, a na kojem jedna žena sprečava otmicu svoje kćerkice.

Naime, na snimku koji je zabilježen sigurnosnim kamerama vidi se kako je majka uspjela da spasi četvorogodišnju ćerku iz kandži kidnapera, zahvaljući brzini i neustrašivosti.

Ona je istovremeno vikanjem i bukom uzbunila komšiluk, te su dvojica susjeda onemogućili otmičare da nastave dalje na motociklima, te su pokušali da ih spriječe da pobjegnu. Ipak, ovi muškarci su uspeli da pobjegnu, a potraga za njima je u toku, piše Blic.

Otmicu je organizovao stric ove djevojčice, saopštila je policija, u želji da od brata, koji je uspešan trgovac tkaninama, ucjenom obori cenu proizvoda.

Jedan od otmičara zamolio je majku za malo vode, a dok je odlazila po istu, zgrabio je djevojčicu i pokušao da pobjegne sa njom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije