Slon u Indiji ubio ženu (70), nakon toga joj na sprovodu izgazio tijelo

2
Radiosarajevo.ba
Slon u Indiji ubio ženu (70), nakon toga joj na sprovodu izgazio tijelo
Foto: Pixabay / Ilustracija

Sedamdesetogodišnjoj ženi, koju je slon nasmrt zgazio, je kasnije ta ista divlja životinja na ssprovodu gazila tijelo.

Maya Murmu je skupljala vodu u selu Raipal, u istočnoj Indiji, kada je slon izašao iz divljine i zgazio ju u četvrtak ujutro. Maya je preminula u bolnici od zadobivenih ozljeda, rekao je inspektor policijske stanice u Rasgovindpuru Lopamudra Nayak.

Zatim se te večeri slon vratio dok je tijelo 70-godišnjakinje ležalo na njezinoj pogrebnoj lomači. Odnio je njezino tijelo, ponovno je zgazio, bacio okolo i otišao nazad u šumu - detalje javlja Daily Mail.

Admir Čavalić: 'Protiv sam neradne nedjelje, ima drugih načina kako pomoći radnicima'

Admir Čavalić: 'Protiv sam neradne nedjelje, ima drugih načina kako pomoći radnicima'

Vjeruje se da je slon došao iz rezervata za divlje životinje Dalma u državi Jharkhand, 200 km udaljenoj od Raipala u državi Odisha, okrug Mayurbhanj.

Prema lokalnim izvješćima, navodi pak Independent, drugo gaženje dogodilo se dok je obitelj Maye Murmu obavljala posljednje obrede.

Sada se ne zna je li još netko povrijeđen, ali obitelj je nastavila s ceremonijom nakon što je slon otišao...

Svake godine slonovi u Indiji ubiju oko 100 ljudi, iako taj broj može doseći i 300, prema Svjetskom fondu za divlje životinje.

Indijska vlada ograničava potencijalno smrtonosne susrete čovjeka i slona označavajući divove radio ogrlicama i upozoravajući lokalno stanovništvo putem tekstualnih poruka kada oni lutaju zonama naseljenim ljudima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije