Šest članova obitelji poginulo pokušavajući spasiti dvije sestre koje su se utopile zbog selfieja

4
Radiosarajevo.ba
Šest članova obitelji poginulo pokušavajući spasiti dvije sestre koje su se utopile zbog selfieja
Foto: Prtscr / Youtube / S mjesta tragičnog događaja

Gotovo cijela obitelj tragično je stradala nakon što su pokušali spasiti dvije sestre koje su doživjele nesreću dok su pokušavale napraviti selfie.

Jedna 14-godišnja djevojčica bila je među šest članova obitelji koji su poginuli dok su posjećivali vodopad Ramdaha u Indiji.

Tijela su kasnije identificirana kao Shraddha Singh (14), Himanshu Singh (18), Shweta Singh (22), Abhay Singh (22), Rishabh Singh (24) i Ratnesh Singh (26).

Zapaljiva retorika Milorada Dodika za govornicom: Spominjao Srebrenicu, Sarajevo, Izetbegovića...

Zapaljiva retorika Milorada Dodika za govornicom: Spominjao Srebrenicu, Sarajevo, Izetbegovića...

Surekha Singh (22) je jedini član obitelji koji je preživio tragičnu nesreću.

Očevidac tvrdi da je sve počelo kada su dvije tinejdžerke otišle napraviti selfie u vodopadu. Incident se dogodio u nedjelju (28. augusta), dok su tijela pronađena sljedeći dan. Svi su bili stanovnici Singraulija u Madhya Pradeshu.

Yogendra Singh, stanovnik Gharaulija, bio je dio obitelji koja je nažalost izgubila svoja dva sina, zeta i tri nećaka i nećakinje, izvještava NSBB News. Kaže da je Ratnesh, njegov najstariji sin, koji je nedavno diplomirao, bio na rubu pridruživanja multinacionalnoj tvrtki nakon što je dobio ponudu za posao; 22-godišnji Abhay trebao je polagati prijemni u Bhopalu za MTech. Himanshu, 18, također je bio učenik DPS Nigahi.

Prema izjavama svjedoka, dvije sestre su ušle u vodu kako bi se fotografirale, a drama je počela kada je jedna od njih izgubila ravnotežu. Članovi obitelji tada su ušli u vodu držeći se za ruke kako bi pokušali pomoći, ali su nažalost i sami upali u nevolje u dubokoj vodi.

Policija je rekla da je grupa ušla u vodu unatoč znaku koji je upozoravao posjetitelje da se ne kupaju u vodi.

Tragični incident dogodio se tek manje od šest mjeseci otkako su se tri mladića iz okruga Umaria u Madhya Pradeshu utopila na istom mjestu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije