Seksualna afera s učenikom: Nastavnici matematike zabranjen pristup internetu

Radiosarajevo.ba
Seksualna afera s učenikom: Nastavnici matematike zabranjen pristup internetu
/ Alaina Danielle Ferguson (Foto: Policija Plano)
Imala je sigurno radno mjesto, ugodan posao, vjerenika koji je volio…

No, 23-godišnja Alaina Danielle Ferguson, nastavnica matematike u srednjoj školi u teksaškom gradu Plano, sve je prokockala zbog seksualne afere s 16-godišnjim učenikom.

Sve je počelo na kraju kontrolnog rada iz matematike. Dok je Alaina Danielle Ferguson prikupljala radove jedan učenik je na svom testu napisao korisničko ime svog statusa na chatu.

Nastavnica je prepisala 'username', najprije počela komunicirati s učenikom preko interneta da bi ubrzo stupili i u seksualne odnose.

Sastajali bi se ponekad na parkingu oblišnje banke, nekad u autu poslije fudbalske utakmice, nekad u  stanu Alaine Danielle Ferguson dok je njen vjerenik odsutan.

Policiji je izjavila kako je bila svjesna da je njen odnos s učenikom neprimjeren, ali da se "osjećala ugodno", pogotovop zato što ništa nije osjećala za budućeg (nesuđenog) supruga.

Sudija nije imao milosti: Do suđenja je puštena uz kauciju od 100.000 dolara i obavezu nošenja elektronske narukvice. I još nešto: Alaina Danielle Ferguson mora izbrisati svoje profile na društvenim mrežama. Vjenčanje seksi-nastavnice je otkazano…

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije