Putinov saradnik izvrijeđao njemačku ministricu: 'Berlin će gorjeti'

0
Radiosarajevo.ba
Putinov saradnik izvrijeđao njemačku ministricu: 'Berlin će gorjeti'
Foto: Collage / Solovjev Prijetio da će 'Berlin gorjeti'

Anton Geraščenko, savjetnik ukrajinskog ministra unutrašnjih poslova, objavio je na platformi X snimku na kojoj Putinov saradnik Vladimir Solovjov napada njemačku ministricu vanjskih poslova Annalenu Baerbock.

"Pažnja, Njemačka! Ruski propagandist Solovjev prijeti da će 'Berlin gorjeti' dok vrijeđa Annalenu Baerbock, njemačku ministricu vanjskih poslova. Odustaje od pretvaranja da je pristojan", napisao je Geraščenko na X-u te priložio snimku iz emisije na kanalu Rusija-1.

"Vidjet ćeš kako će zbog tvoje pokvarene gluposti, Annalena Baerbock, Berlin gorjeti, a nad zgradom Reichstaga bit će zastava pobjede!

Sramotno: Ambasador Rusije stao na stranu RS i vrijeđao Bosnu i Herecegovinu

Sramotno: Ambasador Rusije stao na stranu RS i vrijeđao Bosnu i Herecegovinu

Zato što si glupa žena koja pokušava osvetiti muža svoje bake, ali ne i svog djeda koji se borio protiv sovjetskih vojnika u Koenigsbergu. Pa, glupa idiotkinjo, to je sada Kalinjingrad", rekao je Solovjov.

"Kažeš, njemački porezni obveznici će i dalje financirati Ukrajinu… Pa, pusti brkove!", poručio joj je Solovjev, a onda se prisjetio i nedavnog događaja gdje je glavnu ulogu imao hrvatski ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije