Jezivo otkriće: Kada su policajci otvorili vrata kuće ostali su šokirani

Radiosarajevo.ba
Jezivo otkriće: Kada su policajci otvorili vrata kuće ostali su šokirani
Foto: Daily Mail / Melissa Hamilton s porodicom

Dvije žene i jedan muškarac optuženi su za zlostavljanje djece i okrutno postupanje sa životinjama nakon što je policija u porodičnom domu na Floridi zatekla katastrofu - u hladnjaku i na kuhinjskom podu ležala je pokvarena hrana, životinjski izmet i mokraća, a u jednom kavezu pronađen je uginuli zamorac.

Povrh toga, u kući strave živjelo je troje maloljetne djece i ukupno 245 životinja.

Zbog katastrofalnih životnih uvjeta u porodičnom domu u Edgeeateru policija drži odgovornim i uhapsila je Melissu Hamilton (49), Gregga Nelsona (57) i njegovu suprugu Susan Nelson (43), a istina je izašla na vidjelo kada su zaposlenici Centra za socijalni rad posjetili dom kako bi provjerili u kakvim uvjetima žive djeca u dobi od osam, devet i 10 godina u nedjelju navečer.

U haosu koji su zatekli bila su među ostalim četiri psa, dvije mačke, četiri hrčka, 12 zečeva, 14 ptica i deset zamoraca, od kojih je jedan pronađen mrtav.

Policija je saopćila da su djeca odmah prebačena na drugu lokaciju i smještena kod odgovornih članova jedne porodice. Životinje iz zapuštenog doma smještene su u sklonište za životinje, no zbog velikog broja životinja koje su u jednoj večeri pristigle u centar, sklonište moli od građana donacije kako bi mogli pružiti primjerenu skrb životinjama.

Daily Mail izvještava da je uhapšeni Gregg Nelson, otac zanemarivane djece, kvalificirani medicinski tehničar u Hitnoj službi, dok je Melissa Hamilton medicinska sestra koja radi s timovima za medicinsku pomoć u slučaju katastrofe.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije