Pijani bračni par penzionera divljao u luksuznom hotelu

Radiosarajevo.ba
Pijani bračni par penzionera divljao u luksuznom hotelu
Bračni par penzionera kažnjen je novčano jer je suprug nag trčao po hodnicima luksuznog hotela u Škotskoj s makazama u ruci.

Za to vrijeme je njegova supruga u spavaćici prijetila da će ubiti člana osoblja te ugostiteljske ustanove.

Penzioneri koji su konzumirali "nerazumnu količinu alkohola”, prema navodima njihovog advokata, morat će platiti kaznu od 4.100 funti zbog nasilja i prijetnje, prenijeli su lokalni mediji.

Suprug, Robert Fergus (72) moraće još platiti 800 funti za materijalnu štetu koju je počinio u hotelu Macdonald Loch Rannoch u Škotskoj.

Robertova supruga Ruth (69) je u spavaćici tokom jedne noći prijetila u hodniku da će ubiti člana osoblja hotela, jer navodno nije vodio računa pošto ih je jedan gost probudio greškom kucajući na njihova vrata.

Kad je čuo prepirku u hodniku, Robert je izletio iz sobe bez odjeće s makazama u ruci, sišao do recepcije prijeteći ljudima na recepciji. Fergus je presjekao neke kablove u hotelu i razbio prozor prijeteći da će ubiti sve prisutne.

Prisutni gosti su uplašeno pobjegli u prvo obližnje selo udaljeno tri kilometra.

Penzioneri su potom, tako oskudno odjeveni, pobjegli iz hotela svojim automobilom, ali ih je policija zaustavila i Fergusu je oduzela vozačku dozvolu na godinu dana zbog vožnje u pijanom stanju, prenosi B92.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije