Okončana velika potraga u SAD: Četverostruki ubica izvršio samoubistvo u automobilu

0
AA
Okončana velika potraga u SAD: Četverostruki ubica izvršio samoubistvo u automobilu
Foto: Kolaž / Mavis Christian Jr.

Osumnjičeni u Tennesseeju izvršio je rano u nedjelju, 19. novembra, samoubistvo dok je bio u bijegu nakon što je navodno ubio četiri i teško ranio petu žrtvu tokom nasilja u porodici u subotu, 18. novembra navečer, saopćila je policija.

Policajci su pronašli Mavisa Christiana Jr. (52) u njegovom automobilu tokom potrage nakon pucnjave na tri lokacije u Memphisu u kojoj su poginule tri žene i jedna tinejdžerka, a još jedna tinejdžerka je teško ranjena.

Pripadnici Policijske uprave u Memphisu odgovorili su na dojavu o pucnjavi u 21.22 sata po lokalnom vremenu.

Zmija "visi" s drveta na poznatom šetalištu u BiH

Zmija "visi" s drveta na poznatom šetalištu u BiH

Policija je na mjestu događaja pronašla ženu sa ranom od vatrenog oružja koja je proglašena mrtvom.

Istražitelji su utvrdili da su se dogodile još dvije povezane pucnjave sa smrtnim ishodom. U Field Lark Driveu ubijene su jedna žena i 13-godišnja djevojčica, a 15-godišnja djevojčica je teško ranjena. Još jedna žena pronađena je ubijena u ulici Warrington Road, rekao je policajac iz Memphisa Christopher Williams.

Policija vjeruje da je Christian odgovoran za sve tri pucnjave i započela je potragu u kojoj su bile uključene lokalne, državne i savezne agencije za provođenje zakona.

Vjerovalo se da je svaka pucnjava bila nasilje u porodici, saopćila je policija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije