Odmor na Putinov način: Sibir, snijeg, led, gusjeničar i životinje

2
Radiosarajevo.ba
Odmor na Putinov način: Sibir, snijeg, led, gusjeničar i životinje
PrtScr / Vladimir Putin

Ruski predsjednik Vladimir Putin (68) se odmara u sibirskoj tajgi u društvu ministra obrane Sergeja Šojgua, a na fotografijama koje je objavio službeni Kremlj vrijeme provodi istražujući pusti krajolik na terencu gusjeničaru.

Putin je dugogodišnjem suradniku i prijatelju pokazao i radionicu u kojoj se bavi rezbarenjem drveta te se pohvalio vlastoručno izrađenim predmetima.

U šetnju su između ostalog promatrali divlje životinje, a prešli su i viseći most preko rijeke. Na nekim se fotografijama vidi kako se voze terenskim vozilom za čijim je upravljačem Vladimir Putin. Raspoloženi su i nasmiješeni.

Na nekoliko fotografija, predsjednik i ministar odjeveni su u smeđe zimske jakne ukrašene bijelim krznom, a na nogama imaju valjenke, tradicionalne ruske čizme izrađene od ovčje vune.

Putin je poznati zagovornik zdravog načina života. Bavi se raznim vrstama sporta, poput hokeja, juda, alpskog skijanja i jahanja, a u Rusiji se smatra velikim motivatorom sportskog života u Rusiji, piše Jutarnji.hr.

Ruski predsjednik već godinama u medijima njeguje imidž snažnog muškarca, redovito pokazujući da je u odličnoj fizičkoj formi.

Kremlj je već objavljivao fotografije i snimke s njegovih izleta po sibirskoj tajgi, gdje je sudjelovao u podvodnom ribolovu, upravljao brodicom ili se sunčao gol do pojasa.

Ne treba zaboraviti ni snimke njegove vožnje u podmornici po dnu Bajkalskog jezera, upravljanje Formulom 1 i vojnim zrakoplovom, kao ni svladavanje divljeg tigra, dodaje agencija France presse.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije