Objavljene fotografije sa mjesta nesreće u Austriji gdje je poginuo mladi bračni par Hajdarević

1
Radiosarajevo.ba
Objavljene fotografije sa mjesta nesreće u Austriji gdje je poginuo mladi bračni par Hajdarević
Foto: tirol.orf.at / Mjesto nesreće gdje su poginuli Esad i Almedina Hajdarević

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak, 13. septembra, na autoputu Intal u blizini Langkampfena, život su izgubili Esad Hajdarević (33) i njegova supruga Almedina Hajdarević (28) iz Jezerskog i Cazina, dok je njihov dvogodišnji sin preživio i trenutno se nalazi u bolnici.

Nesreća je šokirala Krajinu, a vijest o njihovoj smrti brzo se proširila društvenim mrežama, gdje su mnogi izrazili tugu i saučešće. Esad i Almedina, poznati po svom vedrom duhu, ostavili su dubok trag u životima svih koji su ih poznavali.

Prema informacijama koje je objavio Tirol.orf.at, nesreća se dogodila kada je automobil kojim je upravljao Esad Hajdarević udario u vozilo ispred sebe, kojeg je vozio 63-godišnji vozač. Nakon sudara, Hajdarević je izgubio kontrolu nad vozilom.

Predizborna kampanja u BiH: Draško Stanivuković optužio protukandidate da su mu ukrali - slova

Predizborna kampanja u BiH: Draško Stanivuković optužio protukandidate da su mu ukrali - slova

Automobil je proklizao, katapultirao se preko zaštitne ograde i zaustavio se između stabala u zoni nasipa. Policija je izvijestila da je automobil bio teško oštećen.

Ostali učesnici u nesreći uspjeli su izvući vozača i dijete iz automobila. Esad je na mjestu nesreće morao biti reanimiran prije nego što je prevezen u okružnu bolnicu Kufstein. Tamo su prevezeni i dvogodišnje dijete i supruga Almedina, koju su izvukli vatrogasci.

Esad i Almedina Hajdarević
Foto: Facebook: Esad i Almedina Hajdarević

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije