Objavljen novi snimak stravične nesreće u Veneciji: Kamera sa kruzera sve je snimila

Radiosarajevo.ba
Objavljen novi snimak stravične nesreće u Veneciji: Kamera sa kruzera sve je snimila
PrtScr / Venecija

Objavljena je nova snimka s kruzera koji se zabio u turistički brod i mol u Veneciji na kojoj se vidi kako ljudi panično bježe s manjeg broda.

Venecija: Kapetan izgubio kontrolu nad kruzerom, pa se zabio u luku

Snimka snimljena na kruzeru pokazuje paniku koja je vladala kako se grdosija približavala drugom brodu i obali, dok je s njega odjekivala brodska sirena.

Kako su objavili talijanski mediji, ozlijeđeno je najmanje petero ljudi, no nasreću radi se tek o lakšim ozljedama. Kako prenosi RAI, jedan čovjek ozlijeđen je na kruzeru, a još četvero na manjem brodu na kojem je bilo 130 putnika.

Putnici su s broda bježali na kopno, a neki su i skočili u more.

Ranije je objavljena snimka koja pokazuje kako su putnici bježali s mola nekoliko trenutaka prije nego što je golemi kruzer udario i u obalu.

Do nesreće je došlo oko 8:30 kada je kruzer koji je tegljač vukao prema mjestu na kojem je trebao pristati u kanalu Giudecca ostao bez kontrole.

Prema saopćenju kompanije MSC, kruzeru je otkazao motor dok je bio u brzini te da su tegljači su pokušale zaustaviti kruzer, ali nakon sudara s brodom su kabeli popucali, piše Index.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije