Jeziv zločin u Britaniji: Pretukao djevojku kako je niko ne bi gledao

Radiosarajevo.ba
Jeziv zločin u Britaniji: Pretukao djevojku kako je niko ne bi gledao
FOTO: Facebook / Emma Bignall

Emma Bignall (32) i Jack Costa (30) upoznali su se na Tinderu, a nju je oduševio način na koji se ophodio prema njoj. Stvari su krenule nizbrdo kada ju je sad već bivši dečko počeo previše da kontroliše. Zbog ljubomore napao je kako bi je "poružnio" za druge, prenosi britanski The Sun.

Emma je jedne večeri otkrila da je Jack slao eksplicitne poruke drugim ženama, pa mu je prigovorila. On ju je pretukao kako niko više ne bi mogao da je pogleda.

“Jedne noći sam se okrenula na drugu stranu kreveta u želji da zagrlim dečka, ali njega nije bilo. Dozivala sam ga i krenula da uzmem mobilni, ali ni njega nije bilo. Otišla sam po laptop provjerim lokaciju na kojoj se nalazi mobilni i videla da je dvije ulice dalje pa sam odmah krenula u potragu. Videla sam Jacka kako sjedi u automobilu i prelistava poruke u mom mobilnom”, započela je Emma svoju ispovijest za The Sun.

Kada ga je pitala šta radi, Jack ju je prostrijelio pogledom i zaprijetio: “Izgubit ćeš ljepotu. Nijedan muškarac neće te poželjeti. Viđaš se sa nekim i sada ću to dokazati!”.

Nažalost, svoju je prijetnju ubrzo i ostvario.

"Upoznala sam ga na Tinderu u 2018. jer smo imali zajedničke prijatelje. Bio je duhovit i šarmantan, ali i vrlo fokusiran na samoga sebe – provodio je ispred ogledala više vremena nego bilo koja žena koju znam”, ispričala je Emma.

Bilo im je zabavno u početku, a ona ga je čak upoznala i sa svojim sinom Charlijem, koji je tada imao četiri godine. Njih dvojica su se jako dobro slagali. Ipak, sreća nije dugo potrajala. Jak se ubrzo preselio kod eme i počeo je da je kontroliše. Postao je paranoičan i nije joj dozvoljavao da ide sama bilo gdje. Provjeravao joj je mobilni i kritikovao kad god bi se sa nekim vidjela.

“Trebalo je to odmah da prekinem ili da postavim granice, ali dugo nisam izlazila ni s kim. Sve se dogodilo prebrzo i nisam imala vremena uopće da shvatim šta se događa. Sviđala mi se pažnja koju mi pruža, ali postajala je sve negativnija".

Poslije jezivog zločina Jack je uhapšen, a Emma je morala na operaciju nosa. Dugo se borila s anksioznošću i nesanicom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije