Nastavnica zaskočila 15-godišnjeg učenika: Imali seks pred razredom

Radiosarajevo.ba
Nastavnica zaskočila 15-godišnjeg učenika: Imali seks pred razredom
Britanska asistentica osuđena je zbog zavođenja i seksualnog odnosa sa maloljetnikom tokom ekskurzije.

Naime, školska asistentica Jill Meldrum-Jones (37) iz Warwickshirea, udata i majka dvoje djece, zbližila s 15-godišnjim učenikom tokom ekskurzije, piše The Sun.

Asistentica je najprije imala seksualni odnos sa 15-godišnjim učenikom u školskom minibusu kojem je prisustvovao cijeli razred. Nakon toga, asistentica je oralno zadovoljila učenika, nakon čega ga je zamolila da i on nju zadovolji.

Tokom 10-satnog leta avionom sa ekskurzije, asistenica je tri puta oralno zadovoljavala učenika.

Nakon povratka sa ekskurzije upućivala je svom učeniku vuglarne poruke, ali više nisu imali fizički kontakt.

U februaru ove godine školom su počele kružiti glasine o ovom odnosu, zbog čega se u cijeli slučaj uključila i policija. 

Asistenica nije željela komentirati optužbe, ali su britanski mediji javili da je u sudu priznala krivicu, stoga je osuđena na dvije godine i osam mjeseci zatvora.

 

Sudija je ustvrdio da je Jill potpuno izgubila kontrolu nad sobom i prepustila se požudi, te je upozorio da mora poštivati zakon i kako će sada njezin suprug i djeca patiti zbog njezinog odsustva.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije