Nasilnik pretukao partnericu pred djetetom jer mu se nije svidio ručak

1
Radiosarajevo.ba
Nasilnik pretukao partnericu pred djetetom jer mu se nije svidio ručak
Foto: Pexels / Ilustracija

Čovjek iz Soluna osuđen je na dvije godine zatvora jer je brutalno pretukao partnericu jer mu se nije dopao ručak koji je skuhala.

On je proglašen krivim za nanošenje tjelesnih povreda u porodici i sud je odlučio da mu kaznu preinači na deset eura po danu i tako je pušten na slobodu.

Nevjerovatan incident dogodio se prošlog ponedjeljka uvečer, 15. jula, u kući optuženog, gdje je oštećena, koja stalno živi u Atini, boravila posljednjih nekoliko dana. On je partnericu pretukao pred njenim djetetom.

Osiguran prijenos: Evo gdje možete gledati utakmicu FK Sarajevo - Trnava

Osiguran prijenos: Evo gdje možete gledati utakmicu FK Sarajevo - Trnava

U izjavi oštećene, koja je pročitana na sudu, piše da se ona sa optuženim često svađala preko telefona i da je odlučila da ga posjeti kako bi njihovoj vezi dala još jednu šansu.

Ona je rekla da je do svađe došlo nakon što se njenom partneru nije dopao ručak koji je skuhala. Nakon toga je počeo da je udara po licu, a kada je pokušala da pobjegne, on ju je počupao za kosu.

"Uspjela sam da izađem iz stana, našla sam taksi i pobegla. Bila sam krvava", rekla je ona u izjavi.

Oštećena je dodala da ovo nije prvi put da ju je on fizički napao. Rekla je da ju je u januaru, dok su živjeli zajedno u Pireju sedam dana fizički zlostavljao.

Optuženi je priznao da je supruzi udario tri šamara i da je shvatio da joj ide krv iz usta, ali je odbio da prizna da ju je ranije zlostavljao, prenosi Telegraf.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije