Napad u 'svjetlucavoj laguni': "Ugledala sam oči kako vire iz vode, a onda me zgrabio"

0
Radiosarajevo.ba
Napad u 'svjetlucavoj laguni': "Ugledala sam oči kako vire iz vode, a onda me zgrabio"
Foto: The Sun / Sestra spasila sestru

Čuvarica u britanskom zoološkom vrtu koju je, dok je bila sa sestrom blizankom, na odmoru u Meksiku napao krokodil, kazala je kako je mislila da će umrijeti.

Naime, Melissa Laurie (28) se sa svojom sestrom Georgiom odlučila na noćno kupanje u bioluminiscentnoj laguni Manialtepec nedaleko Puerto Escondida, surferskog resorta popularnog među Britancima.

Nedugo nakon što su s izletničkog broda skočile u svjetlucavu lagunu na kupanje.

"Vrisnula sam: 'S*anje, krokodil! Moramo se odmah vratiti. Vidjela sam mu oči i glavu kako vire iznad vode i u tom trenutku pomislila sam da smo u nevolji."

Melissa je opisala kako se sjeća da ju je tada povukao pod vodu: "Sjećam se da sam vrištala pod vodom. Mislila sam da ću umrijeti i da nikad više neću vidjeti svoju obitelj i sestru", kazala je za The Sun, kako piše Jutarnji.

"Ne sjećam se da sam izronila na površinu, vjerovatno sam se onesvijestila. Nisam osjećala ništa, nikakvu bol, no mislila sam da mi je otkinuo ruku na mjestu gdje me ugrizao", kazala je.

Nakon nekoliko minuta potrage, Georgia je pronašla Melissu kako pluta licem okrenutim prema dole. I dok je držala sestru u rukama i plivala prema brodu, krokodil je ponovno napao, no Georgia mu se uspjela othrvati. Udarala ga je po glavi dok nije odustao.

Obje su prebačene u bolnicu, Melissa s dubokim ugrizima po tijelu, nogama, rukama i zapešću, te slomljenom rukom. Zbog sepse je stavljena u induciranu komu iz koje se sada probudila.

Roditelji sestara, Sue i Sean, odmah su doletjeli u Meksiko kako bi ih vidjeli, a blizanke se umjesto planiranog putovanja po svijetu kane vratiti u Britaniju gdje će Melissa nastaviti svoj oporavak.

Upitana osjeća li se poput heroja, Georgia je odgovorila:

"Da mi je netko ispričao istu priču, rekla bih mu kako je hrabar i da je heroj, no ja se ne osjećam tako, teško mi je uopće vjerovati da se radi o meni kad mi netko govori takve komplimente."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije