Napad na filmsku ekipu: Dvoje ubijeno, ima ranjenih

Radiosarajevo.ba
Napad na filmsku ekipu: Dvoje ubijeno, ima ranjenih
Foto: YouTube / Printscreen

Dvoje ljudi je ubijeno, a sedam povrijeđeno tokom napada na filmsku ekipu koja je jučer snimala muzički rap spot pored Houstona, javlja CBS News.

Ne zna se ko su napadači

Šerif Ed Gonzalez rekao je danas kako je policija primila dojavu o pucnjavi u jednoj stambenoj četvrti sinoć oko 21:30. Grupa mlađih muškaraca snimala je muzički video na parkiralištu jednog ureda. Tamo su se nalazili i drugi automobili. Prema riječima šerifa, čini se da ih je zaskočila grupa nepoznatih osoba te počela pucati. Još uvijek nije sigurno jesu li napadači bili u automobilima ili su došetali do mjesta gdje su započeli pucati.

Dva mladića odmah su proglašena mrtvima, a ostali su odvedeni u bolnicu. Istražitelji sada pokušavaju saznati koji su motivi napadača te o kome je riječ., prenosi Index.

Moguće da je riječ o obračunu uličnih bandi

Na pitanje novinara je li riječ o pucnjavi koja je povezana s uličnim bandama, Gonzales je rekao: “Ne isključujem tu mogućnost, no ne mogu ni reći da je o tome riječ jer jednostavno još uvijek ne znamo.”

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije