Na dan vjenčanja ubila trudnu drugaricu, rasporila joj stomak i ukrala bebu

Radiosarajevo.ba
Na dan vjenčanja ubila trudnu drugaricu, rasporila joj stomak i ukrala bebu
Facebook / Angelique Saton
Djevojka Ashley Wade iz Bronxa optužena je da je ubila svoju trudnu drugaricu Angelique Saton, a potom iz njenog stomaka izvadila bebu i proglasila je svojim djetetom.

Ovaj stravični zločin šokirao je one koji su poznavali ove dve djevojke, koje su se, kako piše "New York Post", poznavale još od detinjstva.

Krvava drama odigrala se na dan Angeliquinog vjenčanja kada je prije polaska u opštinu Ešli došla kod nje. Prema rječima sudije, Ashley je već tada imala pakleni plan.

"Napala je ubrzo pošto je ušla u stan i nožem joj prerezala vrat i glasne žice kako ne bi mogla da vrišti i zove upomoć. Zatim joj je rasjekla stomak odakle je i izvadila bebu", objasnila je sutkinja.

Nakon što je presjekla pupčanu vrpcu, Ashley je bebu odnijela u svoj stan, ostavivši Angelique da leži u lokvi krvi.

Zločin je otkriven kada je njen dečko pozvao policiju jer se ona pojavila sa bebom u njihovom stanu. Policajcima koji su došli na lice mesta, Ashley je rekla da je to njena beba i da ju je ona rodila. Čak je u svom stanu imala kompletnu opremu za bebu.

Nakon što su otišli na mesto zločina, policajci su zatekli strašan prizor: ženu u lokvi krvi kojoj nije bilo spasa. Na svu sreću, beba je preživjela i sada ima dvije godine i zove se Genesis

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije