Muškarac porijeklom iz BiH ubijen u Americi: Pokrenuta kampanja pomoći porodici

2
Radiosarajevo.ba
Muškarac porijeklom iz BiH ubijen u Americi: Pokrenuta kampanja pomoći porodici
Foto: EPA / Američka policija / Ilustracija

Muškarac je proglašen mrtvim nakon što je pronađen upucan unutar slupanog vozila blizu područja Spring Valley, prema informacijama policije iz Las Vegasa.

"U subotu oko 22:30, policija je reagovala na području South Decatur Boulevard i Sobb Avenue, blizu Sunset Roada, nakon što su čuli nekoliko pucnjeva.

Kada su službenici stigli, pronašli su vozilo koje je udarilo u objekat, sa muškarcem unutar. Muškarac je imao očite povrede od metaka", saopćila je policija.

Pogledajte kako izgleda prijetnja koja je ostavljena na službenom ulazu Sanje Vlaisavljević

Pogledajte kako izgleda prijetnja koja je ostavljena na službenom ulazu Sanje Vlaisavljević

Muškarac je identificiran kao Elvin Sejdinović, star 22 godine, a prevezen je u lokalnu bolnicu gdje je kasnije proglašen mrtvim.

Pokrenuta kampanja pomoći porodici

Nakon ubistva Sejdinovića, na platformi GoFundMe pokrenuta je kampanja pomoći porodici ubijenog.

Elvin Sejdinović
Foto: GoFundMe: Elvin Sejdinović

"Porodica Sejdinovic pretrpjela je tragičan gubitak kada je Elvin upucan i ubijen na putu prema poslu u subotu, 5. oktobra, 2024. Cijeli svijet porodice je slomljen ovom žalosti. Elvin je bio divan sin, brat, unuk, sestric, ujak i prijatelj. Bio je zabavna, spontana i osoba puna ljubavi. Uživao je u košarci i druženju sa porodicom i prijateljima. Prerano je oduzet iz naših života.

Porodica Sejdinović prolazi kroz neopisiv bol. Sva prikupljene donacije ce ici za troškove sahrane i pomoći porodici. Unaprijed se zahvaljujemo svima koji mogu pomoći", stoji u opisu kampanje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije