Musk uzvratio čečenskom vođi: Odgovorio istom mjerom na provokacije

3
Radiosarajevo.ba
Musk uzvratio čečenskom vođi: Odgovorio istom mjerom na provokacije
Foto: EPA-EFE / Elon Musk / Arhiva

Tehnološki milijarder Elon Musk putem Twittera odgovorio je Ramzanu Kadirovu.

Čečenski ga je vođa ismijavao nakon što je Musk ruskog predsjednika Vladimira Putina pozvao na obračun oko sudbine Ukrajine.

"Hvala na ponudi, ali takav bi mi strašan trening dao preveliku prednost. Ako se boji, koristit ću samo svoju lijevu ruku. A ni nisam ljevak", napisao je Musk na Twitteru.

Suljagić odgovorio Dodiku: "Kapije mezarja i Memorijalnog centra Potočari će biti zatvorene 2. maja"

Suljagić odgovorio Dodiku: "Kapije mezarja i Memorijalnog centra Potočari će biti zatvorene 2. maja"

Musk je, također, ranije objavio kolaž sebe s bacačem plamena uz Putina na medvjedu te napisao: "Vidim da si težak pregovarač. U redu, možeš imati deset posto više pay-per-view novca."

Podsjetimo, čečenski vođa Kadirov, Putinov suradnik koji vlada ruskom pokrajinom Čečenijom, putem Telegrama poručio je kako bi ruski predsjednik lako savladao Muska. "Ne bih vam savjetovao da se natječete s Putinom", objavio je Kadirov.

Kadirov Musku predložio svoju akademiju i borilački klub. Milijarder mu ubrzo odgovorio.

Musku je predložio načine kojima može ojačati, navevši obuku u jednoj od njegovih akademija te u jednome od niza borilačkih klubova koje je nazvao po svome ocu, bivšem čečenskom vladaru Ahmatu Kadirovu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije