Majka prestravljena: Gledala ubistvo 11-godišnje kćerke uživo na Facebooku

Radiosarajevo.ba
Majka prestravljena: Gledala ubistvo 11-godišnje kćerke uživo na Facebooku
Strašnu tragediju preživjela je Jiranuch Trirat, Tajlanđanka čiji momak je ubio njenu 11-godišnju djevojčicu, te je pritom ubistvo prenosio putem Facebooka.

Ona je opisala strašan momenat ubistva, koji je gledala putem Facebooka, nakon čega je pozvala i policiju, a cijeli događaj postao je jedna od glavnih svjetskih vijesti, budući da je obnovila rasprave da li društvene mreže trebaju povesti više računa o ovakvim slučajevima, prenosi britanski The Gurdian.

"Bila sam s bratom, koji je pretraživao sadržaje na Facebooku, te smo odjednom ugledali live video. Obratila sam pažnju na taj video i ugledala njega kako baca moju kćerku s konopcem, zbog čega sam odjednom prekinula video", kazala je Trirat za France Press agenciju.

Šokantno je da je ovaj video na Facebooku bio aktivan 24 sata, ali prestravljena majka kaže kako ne krivi Facebook, koji bi vjerovatno podjednako prenosio tužne i sretne događaje.

Dodaje i kako se s Wuttisanom često raspravljala, te da je on maltretirao njenog sina, no nije joj jasno koji su motivi ovakvog ubistva, jer je uvijek bio prijatan prema  njihovoj kćerki.

Inače, cijeli svijet je šokirao live videom u kojem Wuttisan Wongtalay objesio 11-godišnju kćerku Natalie, nakon čega je počinio samoubistvo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije