Majka čije su fotografije preminule kćerke kao anđela rasplakale svijet optužena za njeno ubistvo

Radiosarajevo.ba
Majka čije su fotografije preminule kćerke kao anđela rasplakale svijet optužena za njeno ubistvo

Jeannie Ditty, 23-godišnjakinja iz Sjedinjenih Američkih Država, čije su viralne fotografije raznježile svijet, optužena je za ubistvo kćerke. Podsjećamo vas, nakon sahrane njene 2-godišnje kćerke koja je preminula u decembru, Ditty je objavila fotografije na kojima je njena umrla kćerkica "fotošopirana" uz nju kao anđeo.

Slike su raznježile i rasplakale svijet, no jutros stiže vijest kako su Ditty i njen 32-godišnji momak Zachary Earl Keefer uhapšeni pod optužbom za ubistvo djevojčice Macy Grace. Prijeti im, pišu američki mediji, smrtna kazna, dokaže li se da su krivi.

Fotografkinja Sunny Jo kazala je kako ne vjeruje da je dio priče koja se ispostavila tako zla: „Zaista je izgledala kao majka koja žali. Ponašala se kao da joj nedostaje dio nje... nije bila dramatična.“

Policija je tek saopćila kako je djevojčica u bolnicu primljena s modricama na cijelom tijelu, što odgovara optužbi da je dijete duže vremena zlostavljano. Macy je preminula u narednim danima.

Ditty je poznanicima te fotografkinji kazala vrlo drugačiju priču. Tvrdila je da je njena kćerka preminula jer se ugušila bananom...

Ditty je uhapšena krajem prošle sedmice, nakon što su istražitelji utvrdili da je malena Macy ubijena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije