Luda proslava: Đoković se popeo na leđa Troickom, a onda su počeli trubači

5
Radiosarajevo.ba
Luda proslava: Đoković se popeo na leđa Troickom, a onda su počeli trubači
Foto: Screenshot / Novak Đoković i Viktor Troicki

Osvajačima olimpijskih medalja priređen je svečani doček ispred Starog dvora u Beogradu u 20 sati. Pred kraj, dogodila se sjajna scena, u režiji Novaka Đokovića i Viktora Troickog.

Najuspešniji srbijanski sportisti dočekani su na balkonu Starog dvora.

Među njima bio je i Novak Đoković, koji je posljednji izašao pred narod, a zatim se obratio i prisutnima. Tu je također bio i Viktor Troicki, a njih dvojica su pred kraj napravili sjajan snimak.

Nesreća u Austriji: Povrijeđena državljanka BiH u sudaru sa vozom

Nesreća u Austriji: Povrijeđena državljanka BiH u sudaru sa vozom

U finišu veselja, Novak Đoković skočio je na leđa Viktora Troickog, kako bi se zajedno radovali uz pjesmu, prije nego što su počeli trubači.

Video pogledajte na ovom LINKU.

Đoković se tokom dočeka obratio javnosti kazavši da mu je bila čast da predstavlja Srbiju na Olimpijskim igrama.

"Ja sam imao tu čast i zadovoljstvo da budem na ovom posebnom balkonu više puta u svojoj karijeri, ali me svaki put sve više iznenađujete i inspirišete, svakog od nas ovdje. Niste svjesni koliko dajete snage i podstreka, da izađemo ovdje pred vas. Ovo je najlepši doživljaj koji sportista iz Srbije može da doživi. Živjela Srbija, idemo!", poručio je Đoković.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije