Lekcija za sva vremena: Roditelji napravili lažni profil, otkriće šok za sve...

4
Radiosarajevo.ba
Lekcija za sva vremena: Roditelji napravili lažni profil, otkriće šok za sve...
Print Screen / Kćerka šokirana saznanjem

Nevjerovatnu priču objavio je TLC. Roditelji su prevarili sopstvenu kćerku nakon što su otkrili da se nalazi sa strancima koje upoznaje preko interneta.

Liza i Mark Shirks iz Kalifornije bili su užasnuti tim otkrićem te su svoju kćerku Maraju htjeli da nauče lekciju. Zabrinuti roditelji pojavili su se u emisijiTLC i pitali voditelja hoće li da učestvuje u njihovom planu.

Uz njegovu pomoć par je napravio lažni profil na Instagramu, tinejdžera sa interesima sličnim onim njihove kćerke.

Lažni momak joj je poslao poruku oko druženja i fotografisanja, a ona mu je odmah odgovorila i pristala na sastanak u obližnjem parku. Kada je došla u park, tamo ju nije dočekao on, već voditelj Eliot koji se pretvarao da je jedan od njegovih prijatelja.

Nakon toga uvjerio je tinejdžerku da se nađu sa mladićem, dok su njeni izbezumljeni roditelji sve posmatrali iz prikrajka.

"Vruće je za šetnju. Ako želiš, možemo da uskočimo u kombi, treba nam malo do tamo", rekao joj je Eliot, a Maraja je odmah pristala. U tom trenutku njeni roditelji su izašli iz skrovišta.

"Shvataš li da si upravo ušetala u smrtnu zamku? Razmišljaš li uopšte? Kako si mogla da učiniš nešto ovako glupo?", upitao je otac. Maraja mu je odgovorila da je mislila da će biti sigurna ako se nađu u parku.

"Želim da znam da si sigurna. Lijepa si djevojka, puno je jezivih muškaraca koji će pokušati da te namame", rekla joj je majka. Maraja je počela da plače i priznala je da je pogriješila.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije