Kuća užasa: Majka prisilila maloljetnu kćerku da spava sa 1.800 muškaraca

Radiosarajevo.ba
Kuća užasa: Majka prisilila maloljetnu kćerku da spava sa 1.800 muškaraca
Stravična priča žene koja sebe naziva Anabella Forest zgrozila je javnost prethodnih dana nakon što je ona, tvrdeći da je kćerka satanistkinje, opisala zlostavljanje vlastite majke koje je proživljavala od sedme godine.

Kako tvrdi Forest, "poremećena majka ju je natjerala da prije svoje 18. godine spava sa 1.800 muškaraca", prenosi Express.

Inicirali su je još kao djevojčicu i to tako što je morala da gleda mamu kako zadovoljava vođu kulta Colina Batleya (48) koji ju je više puta silovao nakon što je napunila 11 godina. Sa 14 je morala da učestvuje u grupnom seksu s majkom, Batleyem koji joj je kasnije postao očuh, i komšijama.

Očuhu 11, a majci 12 godina zatvora

Na sudu su svjedoci ispričali da je vođa kulta nosio halje i mantrao prije seksa sa svojim sljedbenicama i djecom. Nedjeljom naveče skupljali bi se u njegovoj kući gdje je u dnevnom boravku imao 'oltar' kraj kojeg je držao zmije. On je osuđen na 11, a Anabelina majka na 12 godina zatvora.

"Ništa me ne može povrijediti kao moja mama i taj čovjek. Moja je majka zla i nikad joj neću oprostiti", rekla je Anabella.

U knjizi je napisala i da su ju tjerali na prostituciju kako bi zaradila za kult. Batleyeva 'učenja' temeljila su se na djelu Alistaira Crowleya 'Knjiga zakona' te su uvjeravali djecu da se seksom s odraslima približavaju bogu.

"Betli me prvi put silovao dok sam imala 11 godina. Najgore je bilo što me uvjerio da je seks moja odluka i izbor. Bilo je užasno. Najbolnija i najšokantnija stvar koja mi se ikad dogodila. Ali rekao je da je to moj put i ako se ne seksam s njim da ću završiti u Abisu, što je bila naša verzija pakla. Znao je da manipuliše svima nama, da vjerujemo u svaku njegovu riječ. Čak nismo smjeli da ga gledamo u oči", ispričala je Anabel.

Sa 14 godina se pokušala ubiti nakon što ju je majka silovala.

Danju školarka, noću seksualna robinja

"Danju sam bila školarka, noću seksualna robinja. Bilo je toliko užasno da sam pokušala da se ubijem", ispričala je.

Sa 17 je ostala trudna s Batleyem. Godinu kasnije pobjegla je usred noći te majku i očuha nije vidjela sve do suđenja.

"Otišla sam na sud da vidim majku u nadi da će mi reći da je za sve on kriv, da je ona bila pod njegovim činima. Ali nije to rekla. Samo me je pitala šta radim u sudnici. Nije se pokajala. Pošto sam i sama majka, ne mogu da vjerujem kako se ona odnosila prema meni. To je neprirodno i okrutno. Ali nema smisla biti u depresiji zbog toga. Treba živjeti za budućnost. Ništa me ne može povrijediti kao njih dvoje, ali zbog toga sam snažnija", zaključila je i dodala da se nada da će njena knjiga potaknuti ljude da obrate pažnju na okruženje u kojem žive.

"Zlostavljana djeca su svuda oko nas. Samo jedan čovjek treba da ih primjeti i to će nekome spasiti život", kazala je Anabel koja danas ima dvoje djece i sretna je što se izvukla iz pakla u kojem je živjela.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije