Kćerka odrubila mami glavu i bacila je pred komšijina vrata

Radiosarajevo.ba
Kćerka odrubila mami glavu i bacila je pred komšijina vrata
Mirror.co.uk / Kćerka ubila majku u Australiji

Žena u Australiji koja je navodno odrubila glavu svojoj mami te bacila odsječenu glavu na stazu ispred komšijinih vrata optužena je za ubistvo i u bolnici će procijeniti njeno stanje.

Naime, tvrdi se da je 25-godišnja Jessica Camilleri u subotu kasno navečer ubila svoju 57-godišnju majku Ritu u kuhinji u njihovoj kući u St. Clairu, Sydneyju, dok je Rita čuvala unuka, piše Mirror.

Policija je potvrdila da je četverogodišnjak svjedočio užasnom prizoru i da je odveden u bolnicu s povredom glave. U ovom gnjusnom činu, navodno je Jessica upotrijebila veći broj noževa kako bi ubila majku i odrubila joj glavu. Policija je također izvijestila da krvava scena izgledala nezamislivo grozno te da je Rita ubijena u kuhinji kuće u kojoj su obje žene živjele.

Boluje od bipolarnog poremećaja?

Raskomadano tijelo policija je pronašla u kuhinji. Pojavivši se putem video linka na sudu Parramatta Bail Court, Jessica je rekla kako joj je potrebna liječnička pomoć, izvijestio je ABC News.

“Ne mogu pomicati prste zbog incidenta. Moje cijelo tijelo je u agoniji. Nisam u stanju doći u zatvor dok se ne očistim. Čak se nisam mogla ni oprati pod tušem da bih oprala svu krv.”

Jessica je poslana u bolnicu Nepean na medicinsku procjenu, nakon što je rekla sucu da boluje od graničnog autizma, bipolarnog poremećaja i tjeskobe, prenosi net.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije