Kćerka Bill Gatesa progovorila o razvodu roditelja

3
Radiosarajevo.ba
Kćerka Bill Gatesa progovorila o razvodu roditelja
Foto: Instagram / Zahvalila za podršku

Nakon što su Bill Gates i njegova supruga Melinda Gates objavili u zajedničkoj izjavi da se razvode nakon 27 godina braka, sada se oglasila i njihova kćerka Jennifer.

“Pozdrav dragi moji prijatelji. Do sada je većina vas sigurno čula vijest o razvodu mojih roditelja. Bilo je to izazovno vrijeme za cijelu našu porodicu. Još uvijek se učim nositi sa situacijom i mojim emocijama te emocijama moje porodice u ovoj novonastaloj situaciji. Neću u budućnosti ništa više komentarisati na temu razvoda mojih roditelja, ali želim vam zahvaliti na svim lijepim riječima i želim vam reći da mi puno znače vaše riječi podrške. Hvala vam što razumijete našu želju za privatnošću dok se krećemo u sljedeću fazu našeg života”, napisala je na svom Instagram storyju Jennifer.

Podsjetimo, Bill i Melinda kazali su da su odluku da brak privedu kraju donijeli nakon puno razmišljanja i rada na vezi.ž

“Tokom 27 godina odgojili smo troje predivne djece i izgradili smo fondaciju koja ljudima širom svijeta omogućuje voditi zdrave, produktivne živote. Nastavljamo dijeliti vjeru u tu misiju i zajedno ćemo raditi u fondaciji, no više ne vjerujemo da možemo zajedno rasti kao par u ovim fazama našeg života”, objavili su Bill i Melinda Gates jučer na Twitteru.

Par se vjenčao 1994 .godine u maloj i intimnoj ceremoniji na Havajima, a Melinda je dvije godine kasnije napustila Microsoft kako bi se posvetila porodici. Tokom braka dobili su troje djece - Jennifer (25), Roryja (21) i Phoebe (18).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije