Kadirov: Naučite biti prijatelji s Rusijom – zubi će vam biti zdraviji

3
Radiosarajevo.ba
Kadirov: Naučite biti prijatelji s Rusijom – zubi će vam biti zdraviji
Foto: EPA / Čečenski vođa Ramzan Kadirov

"Zapadni svijet očito još uvijek ne može razumjeti jednu stvar. Današnja Rusija nije Gorbačovljev savez republika i nije Jeljcinov teritorij izgrađen na državnom udaru i deficitu", napisao je jutros na aplikaciji Telegram čečenski lider Ramzan Kadirov.

“Ovo je još jedna jaka i moćna Rusija, a vi, zapadni političari, morate preispitati ne strategiju raspada Ruske Federacije, već odnos prema saradnji sa zemljom koja je u proteklih 20 godina bila opljačkana i ponižena od strane Zapada, a danas je moćna politička struktura, reorganizirana i nepopustljiva”, navodi i dodaje:

Putin najavio "novi svjetski poredak": Evo ko će postavljati pravila

Putin najavio "novi svjetski poredak": Evo ko će postavljati pravila

“Rusija zna kako steći prijatelje, a najbolji prijatelj među svim zemljama svijeta je onaj koji je pouzdan i pošten.

Kako je dobro primijetio naš predsjednik Vladimir Vladimirovič Putin, ako neko poželi zalogaj iz nečije zemlje, ostat će bez zuba i do kraja života jesti sažvakanu hranu koju mu komšija servira na kašiku. Naučite biti prijatelji s Rusijom – zubi će vam zdraviji”, napisao je Kadirov na aplikaciji Telegram, prenosi N1.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije