Još jedna pobjeda Bosne i Hercegovine u Australiji

0
Radiosarajevo.ba
Još jedna pobjeda Bosne i Hercegovine u Australiji
Foto: Facebook / U okviru Dana otvorenih vrata BiH ambasade u Canberra, upriličena je prelijepa manifestacija i druženje građana porijeklom iz BiH

U okviru Dana otvorenih vrata BiH ambasade u Canberra, upriličena je prelijepa manifestacija i druženje građana porijeklom iz Bosne i Hercegovine, kao i ostalih gostiju i predstavnika diplomatskog kora.

Vijeće bosanske zajednice NJV je na svom Facebook profilu objavilo lijepe vijesti koje vam prenosimo u cijelosti:

"U okviru Dana otvorenih vrata BiH ambasade u Canberra, upriličena je prelijepa manifestacija i druženje građana porijeklom iz Bosne i Hercegovine, kao i ostalih gostiju i predstavnika diplomatskog kora.

"Da svi budemo jedno": Nacionalni molitveni doručak u Parlamentu BiH, jedan od domaćina Magazinović

"Da svi budemo jedno": Nacionalni molitveni doručak u Parlamentu BiH, jedan od domaćina Magazinović

U pomenutoj manifestaciji bilo je dosta igre, recitacija, pjesme, izložbe slika, kao i obilata ponuda BiH specijaliteta.

U prelijepom ambijentu BiH ambasade, Ambasador Nj.E. Kemal Muftić sa njegovim saradnicima iz ambasade je bio pravi domaćin, gdje je bila ukazana pažnja, gostoprimstvo i čast svakom posjetiocu, od onog najmladjeg pa do onog najstarijeg.

Jos jedna pobjeda Bosne i Hercegovine u Australiji... Canberra, Australia, nedjelja, 22. Oktobar 2023. U okviru Dana...

Posted by Bosnian Community Council NSW - Vijeće bosanske zajednice NJV on Sunday, October 22, 2023

BiH zajednice iz Sidneja i Melbourne su jos jednom pokazali ljubav prema državi Bosni i Hercegovini te svojim zalaganjem ucinili sve da manifestacija bude sto uspješnija.

Ambasador Muftić i njegov tim su im beskrajno zahvalni sa porukom da su uvijek dobro dosli u svoju kucu u BiH ambasadu u Canberra i da su svi pobjednici", navodi se u njihovoj objavi na Facebooku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije