Još jedan Srbijanac likvidiran u Južnoj Africi

Srna
Još jedan Srbijanac likvidiran u Južnoj Africi
Foto: Twitter / Zapaljen automobil kojim su došle ubice

Muškarac, za kojeg se vjeruje da je Srbijanac, ubijen je danas u napadu u naselju Bryanston. u južnoafričkom gradu Johanesburgu, izjavili su očevici.

Prema riječima očevidaca, ubijenom su prišla dvojica maskiranih muškaraca kada je izlazio iz vozila i pucali na njega automatskim puškama "R4".

Portal "News 24" javio je da je muškarac preminuo na licu mjesta.

Jedna žena rekla je da je čula pucnje u 11.30 časova i da je pripadnik bezbjednosnih snaga njoj i još nekoliko osoba rekao da je muškarac upucan na vrhu stambenog kompleksa Highbury.

Ona je rekla da je ubijeni već bio mrtav kada su do njega došli i da je automobil imao ojačanu zaštitu jer je lice i ranije bilo meta napada oružjem.

"Izašao je iz auta i mislim da je pokušao da pobjegne kada je pogođen u glavu", istakla je ona.

Pripadnik obezbjeđenja u kompleksu izjavio je da je vidio dvojicu maskiranih napadača kako u stambeni kompleks ulaze automobilom BMW, prije nego što su pucali na ubijenog.

Portparol policije potvrdio je da je započeta potraga za dvojicom osumnjičenih i da je otvorena istraga o ubistvu.

Lokalni mediji javili su da su napadači na obližnjem polju spalili automobil koji su koristili prilikom napada.

Podsjetimo, Milan Đuričić Miki, saučesnik u ubistvu Željka Ražnatovića Arkana ubijen je u aprilu 2018. godine, a u Novom Beogradu mjesec kasnije ubijen je Gorgije Darmanović Gorg koji je također živio u Johanesburgu. Darko Kulić je potom ubijen u juli 2018. godine.

Ranije je u Johanesburgu bilo još nekoliko ubistava koja se povezuju sa srpskom mafijom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije