Jeziva priča: Glumila trudnoću, lažirala sahranu, samo da je momak ne ostavi

Radiosarajevo.ba
Jeziva priča: Glumila trudnoću, lažirala sahranu, samo da je momak ne ostavi
Foto: Screenshot / Lažirana sahrana
Rosa Castellanos Diaz, mlada žena iz El Coyolara u Hondurasu čekala je blizance s dečkom Melvinom Mendozom. Tačnije, tvrdila je da čeka blizance, a onda je nakon navodnog poroda napravila još šokantniju stvar.

Ona je svom dečku pokazivala fotografije ultrazvku, a prošlog petka otišla je na porod. Kasnije te večeri nazvala je Melvina i saopćila mu kako je jedna od njihovih beba umrla pri porodu, a da je druga ostala u bolnici kako bi dobila posebnu njegu.

U subotu se vratila s malim kovčegom i prisustvovala bdjenju koje su organizovali dečko i rodbina. Kada su ljudi pitali da li mogu vidjeti dijete, žena je rekla da su joj u bolnici rekli da ne otvara kovčeg. Melvin je bio mnogo potresene, a prijatelji su ga morali smirivati dok je gledao kako zakopavaju kovčeg.

Nakon sahrane svi su se fokusirali na živog blizanca koji se borio za život u bolnici Escuela. Međutim, neki Melvinovi prijatelji pomislili su da bi sve mogla biti laž.

"Tokom noći otišli smo na groblje i iskopali kovčeg. Na naše iznenađenje, unutra smo pronašli lutku obučenu kao dijete", rekla je jedna Melvinova prijateljica.

Melvinovi prijatelji su sve snimili, a potom snimak odnijeli policiji. Zanimljivo je da Melvin nije želio da se poduzima bilo kakava akcija protiv njegove djevojke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije