Izvori tvrde: Meghan Markle bez pardona lagala pred kamerama

0
Radiosarajevo.ba
Izvori tvrde: Meghan Markle bez pardona lagala pred kamerama
Foto: gettyimages / Meghan Markle

Bila je to prava "medijska bomba" koju je prije tri dana na britansku kraljevsku porodicu bacila Netflixova serija "Harry i Meghan".

I dok se utisci ne smiruju, izvori bliski Palati kažu da je vojvotkinja od Sussexa lagala pred kamerama tvrdeći da joj je bilo zabranjeno da pozove svoju rodicu na vjenčanje 2018. godine u Vindsoru.

U Netflixovoj seriji vojvotkinja od Sussexa opisuje „bolan“ razgovor sa Ashleigh Hale, ćerkom svoje otuđene polusestre Samanthe, nakon što joj je izdata naredba sa dvora.

Djevojčica (6) pala sa 13. sprata i preživjela

Djevojčica (6) pala sa 13. sprata i preživjela

„Tadašnje smjernice su bile takve da Ashleigh ne dođe na naše vjenčanje. Bila sam u autu sa Harriyem, pozvala sam je... i razgovarali smo sa njom o uputstvima koja su nam dali", rekla je Meghan Markle.

Mnogi su zaključili da je razlog ovakvoj odluci bilo to što i Samantha nije bila pozvana na venčanje.

Ali izvor na visokoj poziciji na dvoru rekao je za "Daily Mail" slijedeće: "Meghan je u potpunosti odlučivala o tome koji članovi njene porodice i prijatelji treba da budu pozvani na njeno vjenčanje. To nije bila rasprava, to je bila njena odluka".

Jedan izvor je primjetio ironiju da se Ashleigh, koju je Meghan željela da zaštiti od medija, pojavila pred kamerama u seriji gde se insinuiralo i da je dvor pokušao da spriječi Meghan da komunicira sa Ashleigh što su izvori bliski Palati oštro demantovali.

"Sve rjeđe sam komunicirala sa Meg, imala sam utisak da se njeni odnosi kontrolišu", rekla je uplakana Ashleigh u kontroverznoj seriji čiji će nastavak biti prikazan za četiri dana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije