Horor u Njemačkoj: Srbijanac automobilom udario bivšu djevojku i dijete (1)

1
Radiosarajevo.ba
Horor u Njemačkoj: Srbijanac automobilom udario bivšu djevojku i dijete (1)
Foto: Pixabay / Njemačka policija / Ilustracija

Njemačka policija privela je 26-godišnjeg državljanina Srbije koji se u nedjelju u Duisburgu vozilom zabio u bivšu djevojku, 19-godišnju Turkinju i njezino dijete (1).

Policija nije objavila je li 26-godišnjak otac djeteta.

Stravična scena dogodila se oko 13 sati. Vozač se srebrenim Mercedesom C klase zabio u majku i dijete, a potom bez kočenja udario u zid kuće. Potom je izašao iz vozila i nasrnuo na nesretnu ženu koja je krvava ležala na tlu.

Zmija "visi" s drveta na poznatom šetalištu u BiH

Zmija "visi" s drveta na poznatom šetalištu u BiH

Prema riječima jedne svjedokinje, ispred garaže ostala su dječja kolica, a krvi je bilo posvuda.

"Najprije se čuo jak udarac. Odmah sam pogledala kroz prozor i vidjela užasnu scenu. Žena i dijete nepomično su ležali na zemlji. Istrčala sam vani, a onda je vozač izašao i nasrnuo na ženu koja je bespomoćno ležala i krvarila na tlu.

Počeo ju je gušiti, a onda ga je susjed povukao, bacio ga na tlo i držao dok policija nije došla. Majka i beba bile su jako teško povrijeđene i ženu su morali reanimirati ispred garaže. Bilo je strašno, toliko se nadam da će beba preživjeti", rekla je šokirana susjeda.

Zašto je Srbijanac pokušao ubiti svoju bivšu djevojku Turkinju, i dalje je potpuno nejasno.

"Porodica je živjela u kući oko šest mjeseci. Prije nekoliko dana srela sam ženu s koferima u hodniku. Htjela se odseliti", rekla je susjeda, piše Fenix-Magazin

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije