Fotorobot mogućeg otmičara malene Maddie

Radiosarajevo.ba
Fotorobot mogućeg otmičara malene Maddie

Slučaj nestale djevojčice Madeleine McCann možda je dobio prvi konkretan trag. Britanska televizija prikazala je dokumentarac u kojem se prvi put objavljuje fotorobot mogućeg otmičara.

Četverogodišnja Madeleine, podsjetimo, nestala je prije dvije godine iz obiteljskog apartmana u jednom portugalskom ljetovalištu. Danas ima šest godina. Prvi put nakon otmice koja je izazvala veliku međunarodnu pozornost iznosi se nova teorija. U britanskom dokumentarcu pojavljuju se novi svjedoci. Oni govore o čovjeku koji je danima promatrao apartman McCannovih.

Petero ključnih svjedoka pronašli su penzionisani britanski detektivi. Do tog trenutka istragu oko nestanka Madeleine McCann pratile su brojne kontroverze i propusti portugalske policije. I sami u početku osumnjičeni za Madeleinin misteriozni nestanak - njezini roditelji ne odustaju. Sad ključnom smatraju identifikaciju ove osobe. Slučaj neodoljivo podsjeća na onaj otete djevojčice Elizabeth Smart u Americi prije desetak godina. Nestala je iz svoje obiteljske kuće. Oteo ju je par vjerskih fanatika, a pronađena je samo zato jer njezina obitelj nije poslušala policiju i odustala, a s njom ni mediji. Priča o Elizabeth - ulijeva nadu da će i Madeleine jednom biti pronađena.



dnevnik.hr/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije